Dag van het Park - Stadspark Kerkrade

Stadspark Kerkrade - Koningsweg, zondag 03.06.12 - van 12:00 tot 17:00 - Gratis toegang - routebeschrijving - festival, evenement - boogschieten - festivals - voetbal - wandelen - toneel - dans
Dag van het Park - Stadspark Kerkrade

Op zondag 3 juni vindt in Kerkrade de Dag van het Park plaats. In het Stadspark is die dag van alles te beleven voor jong en oud! Dit jaar wordt de Dag van het Park gecombineerd met het Couleur Locale Festival.

Er worden vele -gratis- activiteiten aangeboden, zoals:
- In een bal over het water lopen
- Vlotvaren
- Schminken
- Popcorn bakken boven houtvuur
- Waterdiertjes scheppen
- Boogschieten
- Knutselen
- Bloemschikken
- Oeltrappen bij keepers van de Jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade
- Diverse leuke activiteiten van GaiaZOO en Discovery Center Continium
- Speeltuin gratis geopend
- Stands met beeldende kunst

In het centrum van Kerkrade is het koopzondag, met een speciale Kunstmarkt.

Couleur Locale
Couleur Locale was jarenlang een Open Podium waar jong en oud zich kon presenteren. Tijdens deze allerlaatste aflevering in het Stadspark pakken de “Couleurtjes” nog eens extra uit. In een vier uur durend non-stop programma komen vele bekende gasten uit eerdere afleveringen langs, zoals de Coriovallum Pipe Band, Cedar Creek Hollow, Die Alt Böhmische Musikkapelle, Big Band Mixed Up, Samirah and the sisters of Isis. Een Commissie van Wijze Vrouwen zal een prijs uitreiken aan de bezoeker met de origineelste picknickmand.

Bij de Rodahal aan de Diepenbrockstraat is volop parkeergelegenheid.

Op www.kerkrade.nl vindt u meer informatie.

www.kerkrade.nl
deze week